Gasten vertellen


De Roffels

Wij, Roelie en Jantina van De Roffels, willen langs deze weg iedereen bedanken die mee hebben gedragen voor het slagen van het mooie feest van Geert en Matty. In het bijzondere de mensen van de bediening en de kok want het eten was heerlijk! In een woord geweldig! Vooral het voorafje, de eigen gemaakte appeltaart was overheerlijk!
Groetjes van ons……


Fam. de Vries

Onlangs hebben wij hier ons 40-jarige huwelijksfeest gevierd in de zaallocatie van de Koppenjan. In een mooi aangeklede en gezellige zaal met bar, hebben wij samen met onze genodigden kunnen genieten van een voortreffelijk samengesteld buffet. Bovendien is er in overleg veel mogelijk, zo werd het mogelijk gemaakt dat het dames zangduo “De Roffels” hier kon optreden en ons liet genieten van liedjes van toen en nu. Het personeel is vriendelijk, en deed tijdens de polonaise van achter de bar spontaan mee. Ook de kinderen hebben zich geen moment verveeld. Mede door de leiding en het personeel van De Koppenjan was het een succes.


Sandra Bloemhof

Afgelopen zondag hebben wij de verjaardag van mijn schoonmoeder bij jullie gevierd.   De kinderen hebben heerlijk buiten gespeeld. Het buffet was gevarieerd, voldoende en lekker.

De service is net als anders weer dik in orde. Bedankt!


Fam. Heeringa

Wij zijn gister met onze familie bij jullie geweest. We willen jullie hartelijk bedanken voor het heerlijke eten, de goede service en de hartelijke bediening. We hebben allemaal genoten! In de drukte helemaal vergeten in het bijzonder de meneer te bedanken die de hele middag ons zo goed ‘verzorgt’ heeft 🙂 De bordjes en kommetjes staan in de oven…ook bij het schilderen geholpen door een erg hartelijke begeleidster.


Fam. J. de Boer

Goedendag beste mensen, Wij vonden het allemaal een geslaagd verjaardagsfeest van oma/beppe. Met het mooie weer, hebben de kinderen zich prachtig vermaakt in de kinderspeelboerderij. Het buffet was lekker en keurig verzorgd. Bedankt namens de hele familie!


Laura

Het kaarsen maken was woensdag leuk!


Fam. de Jong

Wij hebben afgelopen weekend een heerlijke familiedag bij jullie gehad. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt bij kinderspeelboerderij! Bedankt voor de fijne dag!


Joris Hamminga

Het buffet was dik in orde!


Bij ons gegeten, feest gevierd of vergaderd? Laat ons weten wat je ervan vond en laat je reactie achter

    • Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *