Kijkje in de keuken?

Even voorstellen: dit is ons team pannenkoekbakkers!

pand

Jelmer Pijlman

Jelmer is de nieuwste aanwinst in de keuken. Hij flipt de pannenkoeken makkelijk! Zijn voorkeur gaat uit naar de Shoarma pannenkoek!

Nando

Nando is de chef van de weekenden. Zijn specialiteit is het bereiden van buffetten. Zijn favo pannenkoek is de Spek, ham, kaas, salami met ragout!

Jelmer Bruinsma

De favoriete pannenkoek van Jelmer is de Mexicaanse pannenkoek. Bekijk de menukaart als je benieuwd bent wat hier op zit.. 😉


Daan

Daan is alweer 3 jaar onderdeel van het keukenteam. Ondertussen is hij de chef van de keuken. Zijn favo pannenkoek is de goliath!

Jilling

Jilling vult het keukenteam aan waar nodig. Zijn favoriete pannenkoek is de Ham kaas ananas! Zijn specialiteit is het maken van de hapjes van de high tea!

Marijn

Marijn is alweer twee jaar in dienst en is een perfecte aanvulling op het keukenteam. Hij is begonnen in de afwas en heeft nu zijn plekje in de keuken gevonden. Zijn favo pannenkoek is de pittige hap!Ambachtelijk gebakken

Al onze pannenkoeken worden authentiek gebakken in de koekenpan. Natuurlijk met verse ingrediënten en volgens eigen recept. De perfecte mix van bloem, melk en eieren. Zoet en hartig. Je vindt ze allemaal op de menukaart.


Maak kennis met ons team

Voor de lekkerste pannenkoeken van Friesland kom je naar restaurant De Koppenjan!